Historik

Skiklubben Pistekaos´ historie 

Skiklubben kom som en ide' under VM i Saalbach/Hinterglemm i 1991. Dette VM blev vist på fjernsynet og blev nøje fulgt af de første medlemmer af klubben. Dette fantastiske skiområde og løjper, tiltrak klubbens første medlemmer.

De fire medlemmer sad sammen og så dette fantastiske skisted og bestemte sig for at bestille noget materiale over området. Helt tilfeldigt ser de "gasthaus Hochalm" i en af brochurene, der lå oppe på bjerget ved mellemstationen. Området så helt fantastisk ud!

Dem der siden har været med klubben her ned, ved at det er virkelig et fantastisk sted klubben har fundet, med en uforglemmelig atmosfære, hygge og miljø! For ikke at tale løjper, lifter og Hochalm området sit eget afterski, det findes ikke bedre!

Skiklubben "Pistekaos" har siden 1992, på værste måde med deres "grønne" veste, gjort løjperne usikre i uge 5 hvert eneste år i Saalbach/Hinterglemm området. Det har hvert år lykkes klubben at samle 32 lykkelige skientusiaster, til at være med på disse uforglemmelige dager hver vinter!
 

Copyright Skiklubben Pistekaos 2018